streda 28. apríla 2010

OHLA-LA-LA!!!

Tieto čierne obyčajné a pritom neobyčajné lodičky vytvoril Christian Louboutin. Netreba k nim vôbec nič dodať - sú univerzálne, jednoduché, nadčasové a sexy!!! Proste perfektné!

AKÝ OTEC, TAKÝ SYN

Myslím, že zvučné meno dizajnéra a meno značky Sergio Rossi netreba vôbec predstavovať. No možno je trochu neznáme meno Gianvito Rossi. Je to syn a následník spomínaného Sergia. Je vidno, že synátor má štýl a vkus v krvi a hlboko zakódovaný v DNA, pretože tieto kúsky fakt stoja za to!











LAM NA ČERVENOM KOBERCI

V trblietavom HOLYWOODE sa konala svetová premiéra filmu Iron Man 2. Pri tejto príležitosti sa na červenom koberci objavilo veľa zvučných hereckých mien, ako Roberta Downey Jr.,  Gweneth Paltrow, Scarlet Johanson či Michelle Monaghan. Samozrejme, že dámy mali na sebe krásne oblečky a ešte krajšie topánočky. Mňa hlavne zaujali žlté šňurovacie sandálky od Dereka Lama, ktoré mala na sebe Michelle Monaghan, celkovo jej outfit je krásny! Kuknime sa na to! 




nedeľa 25. apríla 2010

TOPÁNKY DŇA


Na dnes som na www.polyvore.com vypátral tieto krásnučké čierno-biele letné sandálky od návrhára Briana Atwooda. Biely kvetinkový vzor im dodáva hravosť. Vysoký opätok zas sexapeall a čierno-biela jemná šifónová šatka okolo členka zas jemnosť. Fakt sú moc krásne!

ROGER VIVIER COUTURE COLLETION 2010







Oh! Oooh!!! Oooooh!!!!! Tak tomuto sa už teda naozaj povie COUTURE! Drahý satén, luxusné saténové stuhy, hodvábny šifón,  zlatom petkávané látky, krajky, krokodília a hadia koža, 24 karátové zlato, drahé kamene, kryštály a perly. To všetko sa dá nájsť v kolekcii Houte Couture  Roger Vivier 2009/2010. Sú to naozajstné skvosty obuvníckeho umenia. A patrične i ohodnotené - totiž cena takéhoto páru črievičok sa vyšplhal až na neuveriteľnú cenu 30 000 libier!!! 

piatok 23. apríla 2010

ODKAZ ANJELA ALEXANDRA

Hoci je mág Alexander McQueen po smrti, jeho práca sa opäť raz zapíše do knihy módy ako večná! Na stránkach www.style.com som medzi doplnkami na nadchádzajúcu sezónu natrafil na tieto neuveriteľné topánky v netradičnom prevedení s motívmi anjelov a kryštálov. Vyrazili mi doslova dych! Sú okúzlujúce! Majstrovské dielo hodné majstra.

štvrtok 22. apríla 2010

PRADA








JOHN GALLIANO





JEAN PAUL GALTIER




CHRISTOPHER KANE


CHRISTIAN LOUBOUTIN

FENDI


CHRISTIAN DIOR





CHANEL




EMILIO PUCCI