streda 19. decembra 2012

NÁDHERNÉ SVIATKY

   Týmto príspevkom by som chcel Vám, všetkým čitateľom a priateľom, zaželať nádherné sviatky. Prajem Vám hlavne zdravie, šťastie a lásku. Nech už pod stromčekom, či v Novom roku 2013, Vás čaká nejeden splnený sen a prianie. Poriadne si to všetko užívajte a vychutnávajte.  Ešte raz prekrásne sviatky! ;)


streda 12. decembra 2012

IKONA

   Dnes večer len veľmi narýchlo. Sú čierne, sú lesklé, sú nadčasové, sú "Viva Forever", ... sú to proste ikony!!! ;) Manolo Blahnik a jeho BB lodičky - klenoty medzi klenotami topánok. Dobrú noc prajem.




sobota 8. decembra 2012

ADVENTNÝ KALENDÁR

   Blížia sa Vianoce, ktoré tak milujem a k nim patrí i Adventný kalendár. Ja som si vytvoril kalendár s topánočkami z rôznych kolekcií na túto zimu 2012/2013. 




























...a 24. decembra - no aké topánky by ste si Vy priali pod stromček??? Hm? ;) Užívajte si zimu a sviatky, ja týmto uzatváram tento botičkový rok a zameriam sa na ten nasledujúci ;)



štvrtok 6. decembra 2012

TOPKY NA DNES

   A dnes výrazne kriklavo oslňujúco žltáááá! :) Od Aperlai! No jak by svietili na bielom sniežiku. Sú neskutočné! :)A ten drevený podpätok k nim. No proste čižma na Mikuláša do okna jak vyšitá :D


TOP 3

   Ak by som si mal vybrať tri modely zo všetkých "kotníčkových" čižmičiek na túto zimu boli by to asi tieto. 



Retiazkové "zlatovlásky" na platforme vyzerajú troška rebelsky a troška netradične. Určite neprehliadnuteľné na párty ku koženým slimkám ;) Dajú sa zakúpiť za $ 125 na www.lulus.com.


Čo dodať k týmto miš-maš kráskam od mága Christiana Louboutina? Leopard, krajka a červená... Aeronotoc je tutovka zaručená! Viacerým sa nepáčia no mne veľmi. Za $ 2 395 na www.barneys.com si môžete i vy kúpiť.


No a do tretice by to boli riadne červené čižmičky od Balmain so zlatou výšivkou ružičiek. Ako krásne by svietili! Za $ 1 068 na www.ssense.com.

Vedeli by ste si ich predstaviť vo vašom zimnom botníku? ;) Pekný deň želám.

PERLIČKY

   Včera som písal príspevok TOPKY NA DNES (môžete si ho prečítať tu), kde som ukázal nádherné lodičky od Richarda Braqa s perličkovou ihlicou. Vtedy ma napadlo, že i ja som strááášne dávno jedny nakreslil s perličkovou sponou. Najskôr bola spona s perlou po mojej starkej, ktorú mám strašne rád, a ktorá poslúžila ako inšpirácia. Z nej vznikli čižmičky MIA, ktoré mali byť trošku pásikavé ale prvé nápady nahradila klasika. Tak vznikli čierne kožené čižmičky s červeným podpätkom a zlatou sponou s veľkou perlou. A čo vy - máte radi perly???



Milujem perly! :)



Bižutéria po starkej :)


Ako vznikala kresba modelu MIA.


Konečná verzia modelu MIA - čierne kožené čižmičky s otvorenou špičkou na 13 cm vysokom červenom podpätku a so zlatou sponou s retiazkou a perlou (musím túto skicu ešte zoskenovať, tak potom bude lepšia kvalita ;))


Model MIA už v lepšej kvalite :)



streda 5. decembra 2012

TOPKY NA DNES

   Dnes ma po náročnom dni potešil milý "Mikuláš" od mojej polovičky a maminky, a keďže som v znamení býk, nemám pôžitkov nikdy dosť, tak si venujem ešte jeden Mikulášsky darček  a to v podobe lodičiek od Richarda Braqa. Ide o model Benedetta. Čierne asymetrcké lodičky s ihličkovým opätkom, kde sa spájajú mužské a ženské prvky. Mňa osobne zaujala hlavne tá perlová ihlica. Pripomína mi to jedny staré lodičky čo som dávnejšie navrhol - snáď ich niekde vyhrabem. Tak sa pokochajte, prajem dobrú noc a štedrého Mikuláša ;)