štvrtok 27. mája 2010

SEX AND THE... LUCAS





"Kde bolo, tam bolo..." - tak takto rozprávkovo začína druhá časť úžasného filmu SEX AND THE CITY 2!!! A ona to naozaj rozprávka je. Toľko glamoure, luxusu, krásy, prepychu, nádherných scén, vtipných replík, prekrásnych outfitov a nezabudnuteľných zážitkov, ktoré vás úplne pohltia! Tak taký je nový Sex v meste. 
Včera 26.5.2010 sa mi s mojou polovičkou a kamarátkou podarilo ísť na predpremiéru tohto filmu do BB do Europa cinemas. Bol som vzrušený ako malý chlapec a strašne som sa tešil! Film mal začať o 19-tej no pomalé púšťanie do sály, následné žrebovanie zájazdu (ktoré nás minulo len o vlások) a uvádzacia reč začiatok filmu posunulo skoro až na ôsmu. Hneď ako zaznela zvučka mal som zimomriavky! Bolo tam doslova všetko: romantika , sex, vtip, slzy a veľa, veľa, moc veľa módy!!! A topáááánok!!! :D Po filme bola after párty s čašníkmy v boxerkách, s Martini, so Švédskymi stolmi, super ľuďmi a perfektnou zábavou. Bolo to krásne. Fakt si to chodte pozrieť, určite to nebudete ľutovať. I keď s porovnaním s jednotkou trošku obsah a dej zaostával, ale je to ... rozprávka!!! V piatok idem z nova;)  

4 komentáre:

  1. si vazne bol na predpremiere??uz ake skvele!
    si viem predstavit tie pocity ked zacal film..:)
    u nas to pojde asi len v juni,ale uz sa na to neskutocne tesim!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ako vidim, vasa jazda bola na ovela lepsej urovni, skoda, ze listky v KE boli uz vypredane..ale pocity, ked zacinal film som mala uplne rovnake :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. idem zajtra :P nemôžem sa dočkať.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Luky ty si ako moja kamoska. Ta bola na predpremiere, premiere a v sobotu ide este raz s nami (ide nas 10 vratane mojej mamci jéj ;) )

    Strasne sa tesim.. skoda, ze som tiez nestihla premieru , ale v sobotu si to jednoznacne vynahradim. Uz teraz rozmyslam co si obleciem.... Tesim hrozne! ;)

    OdpovedaťOdstrániť