streda 27. apríla 2011

HOLD ŽENÁM V.

Sarah Jessica Parker - americká herečka, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou kultového seriálu a filmu Sex and the city. Neviem či skôr milujem ju, ako ženu, či postavu Carrie Bradshew so svojským štýlom, a či kostymérku spomínaného seriálu a dizajnérku Patriciu Field, ktorá dala určitý punc danej postave. Koniec koncov, Sarah nie je nejak obzvlášť krásna sexbomba, ale určite svojim vzhľadom zaujme, no jej podstata tkvie niekde inde. Myslím, že má určitú charizmu, ktorú prezentuje svojím úsmevom, pohybmi, a aj svojím obliekaním. Jej charakteristická hriva a oči stopercentne upútajú. Určite patrí medzi jednu z najzaujímavejších osôb módy, ak nie pre iných, tak pre mňa určite - zbožňujem ju!!!





Spojenie SJP a topánok na vysokom opätku to je ako spojenie Karl Lagrfeld a čierne slnečné okuliare. Chcel som navrhnúť topánky, ktoré by boli jednoduché a pritom sofistikované, niečim nezvyčajné a pútavé, iné ako ostatné. Preto som nakreslil členkové čižmičky s platformou, vysokým 12cm opätkom z modrej kože s otvorenou pätou a čierno-bielym lemom z vnútornej strany. 


4 komentáre:

  1. Sarah Jessicu Parker obdivujem aj ja už nejaký ten piatok, niet o čom. Tvoj návrh topánok je úžasný, za také by sa nemuseli hanbiť ani zvučné mená dizajnérov ako Blahnik, Louboutin a iný :)

    http://brenandfashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sarah Jessica Parker sa tak ako jej charakter zo Sex and the city stala legendou. Myslím, ze v tomto nebude nikto namietat... a ked hej, tak maximalne skupinka ludi, ktorí si myslia, ze ked budu donekonecna vykrikovat, ze oni ani nevedia kto to je, resp, ze zo SATC videli nanajvys jednu cast.... Vsetci ostatni budeme zajedno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Carrie Bradshaw forever, aj ked aj Jessica sama o sebe je skvelá :) ale ja ju mám (a asi dlho ešte budem mat) zafixovanú ako Carrie :) a topánky si opat raz navrhol skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ona je ikona, ona je dokonalá! Ona je prosto Sarah Jessica Parker!

    OdpovedaťOdstrániť