piatok 28. októbra 2011

IHLIČKY FOR MEN!

A je to tu, topánky pre mužov s opätkami zaplavujú svet! A to nie obyč opätky - ale čím vyššie tým lepšie. Od LA až po NY sa čoraz viac objavujú muži nie len v nočných kluboch, či módnych prehliadkach, ale i na uliciach ( a teraz nemám na mysli transvestitov), ktorý majú namiesto tenisiek topánky s ihličkami. Niekedy dosahujú až 20 cm!  



Módna revolúcia v mužskej móde? Každopádne super vkus chalani! ;) Ľúbia sa mi!



Rad Hourani a jeho pánska kolekcia na opätkoch F/W 2009





Choré a či inšpiratívne?




Ukrajinskí sexi adonisovia v heels! Super!

Keď som prvý krát uvidel dámske topánky v "pánskom" prevedený na nohách ruskej sexi štvorky KAZAKI bol som ohromený. A včera, keď som sa dostal k článku o mužských opätkoch bol som opäť milo prekvapený, že to nevyzerá až tak zle - hlavne ak to nosia  "nastajlovaní muži k svetu" a nie prerastení úchyláči. Napadá ma preto niekoľko otázok: Čo si myslíte vy o mužoch na vysokých opätkoch? Nový trend? Módny výstrelok? Je to určené len pre módnych extrovertov, či "ladies" v nočných gay baroch? Dá sa to nazvať ako úchylka alebo dobrý vkus? Pousmiali by ste sa na to, keby ste to videli na ulici v Paríži na nohách fashion fajnšmekra a zhrozili keby ste to videli na nohách svojej polovičky? Určené len pre uletené prehliadky a módne editoriály, alebo i na bežný život?

Je možné, že tu opäť začína módna revolúcia?

11 komentárov:

  1. Toto podla mna fakt nie... Chlapi maju ostat chlapmi a nie pozenstovat sa... Cele zle. Navyse ako v tom chodia? Krutia zadkom a bokmi? Fakt niee.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja neviem..na jednu stranu by som chcela aby chlapi nosili opatky (skúste si tú bolesť!!), ale na druhú...čo ja viem, v niektorých prípadch to vyzerá dost zvláštne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ihličky na mužovi je ten istý prípad, ako fúzy na žene... páčia sa niekomu? pochybujem...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím si, že je to fajn. Predsa topánky na opätkoch od začiatku ich existencie nosili aj muži, či už platformy alebo dreváky alebo akékoľvek topánky, ktoré v tých dávnych dobách boli dostupné. V istých dobách dokonca ženy vôbec nenosili vysoké opätky, iba muži (jazdci na koňoch) mali čižmy na vysokých opätkoch aby im chodidlá lepšie držali v strmeňoch, Neskôr sa začali opätky pre ženy stenčovať a zvyšovať, zatiaľ čo mužské opätky zostávali na nižších číslach (3 až 4 palce) a už sa viac-menej len formovali do dnešných mužských platforiem alebo poltopánok na nízkom opätku. Takže si myslím, že sa len mužská móda vracia do starých čias a vysoké opätky u žien ako znak príťažlivosti sa snažia módny návrhári vtlačiť do mužskej módy. Ja osobne s týmto veľmi nesympatizujem, ale móda ma vždy fascinovala a aj bude fascinovať, takže kto vie, možno sa aj ja raz objavím v takomto módnom výstrelku

    OdpovedaťOdstrániť
  5. killer shoes!

    fashionableroad.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podpatky bych přece jen nechala ženám...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bez komentára, ej to choré, študoval návrhárstvo, alebo sa len hrá na nárhára. buzerant

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nech si každý nosí čo len chce :) Prečo nie? Ak sa sám v tom cíti dobre, kľudne. Ak si nájde partnera/partnerku, ktorému sa to bude tiež páčiť, všetko je v najlepšom poriadku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veď aj dámske Pančuchy boli výhradne doména mužov.

    OdpovedaťOdstrániť