utorok 23. júla 2013

NEVŠEDNÍČKA

   Mám chuť ísť na nejakú párty! Total letnú žúrku!!! Asi nejaký absťák po mojej nedávnej chorobe. No keďže ma ešte čakajú dva dni v robote a až pak víkend v Bratislave, kde by som sa mal zúčastniť jednej oslavy - zahrám sa aspoň trošku teraz na párty. Keby že idem na ňu hneď teraz, čo by som si obul? No určite niečo nevšedné. Niečo uletené! Niečo absurdne krásne! :) A mám hneď niekoľko adeptov. Poraďte mi! ;)


   Versace v novej kolekcii uviedli i tieto čierne členkové čižmičky "Signature" z kože so zlatou aplikáciou a extra vysokou skulptúrnou platformou.



   Tieto dva futuristické páry sú od mladého dizajnéra Youngwon Kim. Nebál sa skombinovať viaceré materiály, ako kožu, plast, drevo a kov a vytvoriť topánky v post-modernom štýle. 



   Čierne čižmičky na šnurovanie s zaujímavým "kopýtkom" a vyšívané lodičky s ešte zaujímavejším "štítom! z kolekcie KTZ na jeseň /zima 2013.


   Tieto asymetrické metalické čižmičky z chrómovaného vinylkaučuku a sklolaminátu sú z tvorby architektky Zaha Hadid, ktorá chcela posunúť obuvníctvo trošku inam,  a vytvorila ich pre United Nude a budú sa predávať v niekoľkých farbách vo veľkostiach od 35 po 40 za cenu 2000 USD.

   Tak, ktoré by ste mi teda z nich poradili??? ;)

1 komentár: