streda 25. novembra 2009

VYSOKÁ SPOLOČNOSŤ!

To, že sú extra vysoké čižmy absolútnym hitom číslo jedna pre tohtoročnú zimu, nie je pre vás už zrejme žiadna novinka. Čo je ale neuveriteľné, že temer všetci významní svetoví návrhári spustili tento trend zároveň! Stovky a stovky týchto modelov sa prešlo na minulých týždňoch módy v najrôznejších svetových mestách. Tento trend si nemôžete nechať utiecť ani vy!Extra vysoké čižmy idú na odbyt. Vo chvíli, kedy bol hit extra vysokých bot čižiem uvedený, stal sa trendom v pravom slova zmysle. Extra vysoké kozačky idú na odbyt a zdá sa, že k zákazníkom majú dvere otvorené. Na rozdiel od niektorých trendov a noviniek, ktoré sa tak rýchlo neuchytia, je po extra vysokých čižmách extra veľký dopyt.Extra vysoké kozačky nájdeme v mnohých najrôznejších dizajnoch. Asi najobľúbenejšími sú potom úzke čižmy, ktoré tesne lemujú nohy. Ďalším obľúbeným druhom sú potom úzke čižmy, ktoré sa nad kolenami mierne rozširujú alebo prekladajú smerom dole. Tie tiež vyzerajú veľmi sexy. Tretím typom tejto obuvi sú potom šnurovacie čižmy, ktoré vyzerajú skvele k trojštvrťovým nohaviciam alebo džínsovým kraťasom.
Ako nosiť extra vysoké čižmy?
Módni návrhári radia: nenoste k extra vysokým kozačkám ďalšie veľké alebo extravagantné šperky, pretože sú už samy o sebe veľmi výrazným módnym doplnkom. Pokiaľ naviac čižmy obsahujú nejaké ďalšie elementy ako je napríklad vyššie spomínané šnurovanie, výšivku či potlače alebo kombináciu rôznych farieb, vyberte k nim skutočne jednoduchý outfit, pretože v tomto prípade naozaj platí fakt, že v jednoduchosti je krása. K vysokým čižmám sa rovnako nehodia XXL kabelky, vyberajte radšej decentnejšie. Pokiaľ chcete vyzerať skvele a doslova ako módna ikona, je lepšie vyberať kabelku aj extra vysoké čižmy z rovnakej kolekcie.
Čo sa k extra vysokým kozačkám hodí?

•Nie je povedané, že s vysokými kozačkami nemožno pokaziť celkový vzhľad. Preto sme si pre vás pripravili niekoľko tipov na kombinácie, ktoré rozhodne nesklamú!

•Úzkym, extra vysokým kozačkám bezkonkurenčne slušia šaty. Šaty by mali byť dlhé tesne nad horný okraj kozačiek, skvele ale vyzerá, ak sú šaty o trošinku dlhšie – výsledný dojem potom celkovo predlžuje postavu a o sex-appeal máte vopred postarané. Úžasne vyzerajú aj voľné topy, k čiernym čižmám si môžete dovoliť experimentovať s veľkými, farebnými vzormi, ktoré sú pre túto zimu veľkým hitom.

•K extra vysokým čižmám, ktoré sú mierne rozšírené alebo hore preložené, sú skvelou voľbou balónové sukne alebo balónové šaty. Táto kombinácia je skutočne špičková.

•U extra vysokých čižiem platí zásada, že čím vyššie, tým kratšie kraťasy, šaty alebo topík.

•Ak máte v úmysle do extra vysokých čižiem zastrčiť nohavice, tak len veľmi úzke, najlepšie legíny. A o vrchnom diele v tomto prípade platí, že by mal byť voľnejší a farebný alebo vzorovaný (tým pádom bude trochu „odvádzať pozornosť“ od veľmi úzkej siluety od pásu dole.



Halston




Stella McCartney


Roberto Cavalli



Christian Louboutin



Emanuel Ungaro




Brian Atwood






Stella McCartney

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára