utorok 24. augusta 2010

KOLEKCIA LUKÁŠA ČUNDERLÍKA 2010 - SEX AND THE CITY SHOES

Pred časom som priniesol príspevok o kolekcii SEX AND THE CITY SHOES a teraz vám ponúkam detajlnejší pohľad na jednotlivé modely inšpirované hlavnými hrdinkami seriálu a filmu Sex and the city.




Model č. 1 CARIE BRADSHAW
Sandálky urban na dvojitej asymetrickej platforme z hnedej kože a z okrovej kože - imitácie krokodíla s latkovou aplikáciou ružovej farby a koženými remienkami so striebornými prackami



Model č. 2 SAMANTHA JONES
Čierne lodičky z brúsenej kože na vysokom tenkom opätku s kamienkovými aplikáciami a trojitou látkovou aplikáciou okrovej farby v prednej časti.





Model č. 3 CHARLOTTE YORK
Biele lakované lodičky z kože na10cm vysokom tenkom opätku s ružovou dvojitou mašľou na vonkajšej bočnej strane.


Model č. 4 MIRANDA HOBBES
Sivé semišové kotníkové čižmičky na skrytej platforme a vysokom 12 cm opätku z dreva. Na čižmičkách je prehnutý lem s brošňou na vonkajšej bočnej strane.

3 komentáre:

  1. Nádhera!!!! krása! úžasné.. :) Prvé sú na mňa až príliš extravagantné, ale za to z Mirandinych som v siedmom nebi.. .. všetky sú dokonalé.. nádhera!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasné. milujem topánky na vysokých podpätkoch, fascinujú ma hlavne tie, kt. zvýraznia krásne ženské nohy a pekne ukážu. Tieto ma priam očarili..jednoducho krásne.. Som síce totálny laik, ale pekné topánky viem oceniť :) (súhlasím, Mirandine sú nádherné)

    OdpovedaťOdstrániť