utorok 10. januára 2012

TOPKY NA DNES

Na dnes sú to viac než slnečno žlté lodičky od VIONNET.




10 komentárov:

  1. na obrázku mi prišli také celkom obyč, ale na nohe už vyzerajú skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerajú skvele :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. topánky sú pekné, ale čo tie nohy? aj tak nie sú to tvoje nápady ale prevraté od druhých dizajnérov, dokážem ti to vydrž, najskôr vyštuduj návrhárstvo a potom sa hraj na niečo veľké, neznášam buzerantov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonym chcel by som ti odkázať pár informácií.
      1. ak tými nápadmi myslíš moje návrhy topánok, že sú prebraté od iných návrhárov, že som niekoho napodobňoval tak sa mýliš... nikdy som nikoho nekopíroval. Ak sa niekedy niektorý model podobal na iný tak len náhodou. Budem veľmi rád ak mi to nejak dokážeš - vydržím a som veľmi zvedavý!!!
      2. nikdy som sa nehral na nič veľké, ani na dizajnéra ani bloggera, ani odborníka. Snažím sa robiť to čo ma baví. Milujem topánky, milujem navrhovanie a kreslenie modelov a pevne verím, že sa mi raz podarí a tie modely premením aj na skutočné topánky. Nemyslím si, že človek musí byť vyštudovaný na nejakej škole aby dokázal byť skvelý odborník.
      3. no a neviem čo má spoločné móda topánok s mojou homosexuálnou orientáciou - to by si mi tiež mohol vysvetliť. A pre budúcnosť nenadávaj mi do buzerantov - ja ťa tiež neurážam - vlastne neviem kto si, takže do budúcna, keď už mi budeš niečo vyčítať, kritizovať a nadávať, tak sa aspoň predstav, či podpíš, nech viem s kým mám tú česť!
      Ďakujem!

      Odstrániť
  4. Lukas, nenechaj sa znechutit hatermi...
    A tieto topanky su tie kraasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Lucas tie topanky su nadherne, idem sa vydavat a hrozne by som chcela zlte lodicky, a tieto by som bral hned :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...áno sú nádherné! :) Tak gratulujem k svadbe a prajem veľa šťastia! ;)

      Odstrániť
  6. Ahoj lukas kde sa daju tieto topanocky kupit ?aj ja sa idem vydavat a chcela by som strasne zlte len mi zatial ziadne nepadli do oka okrem tych tvojich.Diky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, no je to už starší kúsok z kolekcie 2012 značka Vionnet, skúšal som ich ešte nájsť, ale márne :( neviem či by sa dal ešte niekde zohnať! :( Dúfam, že budeš mať väčšie šťastie pri hľadaní ;) Každopádne ti gratulujem k svadbe! :)

      Odstrániť