štvrtok 12. augusta 2010

NICOLE BRUNDAGE


Nicole Brundage


Skica návrhu topánky

Predstavujem vám túto okatú krásku, ktorej topánky patria určite k tým, ktoré by nejedna fajnšmekerka fashion neodmietla. Jej práca je jednoduchá, pritom sofistikovaná, a práve v tom tkvie jej kúzlo, ktoré vás zaujme. 
Nicole Brundage sa narodila v Texase v rodine so silnou vášňou k umeniu a móde. Po ukončení štúdia na Stanfordskej univerzite sa zúčastnila Marangoni inštitútu v Miláne, kde získla základy v módnom dizajne. Pracovala ako stážistka pre oblečenie u značiek ako Armani a Zac Posen. Navrhovala aj pre Manola Blahnika.  Jedna vec viedla k druhej a nakoniec si založila vlastnú značku pod svojím menom (www.nicolebrundge.com), ide o dve línie, kde jedna je cenovo dostupnejšia. 











Tu vám prinášam zopár z jej starších modelov, z ktorých ma najviac očarili hlavne tie čierne lakované lodičky s asymetrickými bokmi pod názvom BEA.


Tu je zas ukážka z jej poslednej kolekcie na jeseň/zima 2010/2011. Ide o prostú retro líniu lodičiek a rôznych čižmičiek s nádychom futurizmu. Prevažujú metalické farby, či zlaté, brondzové odtiene, na deň zamat a na večer skôr chrómový odlesk. Experimentovala s tkaním a pleteninou. Zaujmú aj zakrivené opätky či jemné remienky.

2 komentáre:

  1. no neviem,tie opätky..vyzerá to divne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa narozdiel od foly pacia praveze tie opatky, podla mna su uplne skvele, hned by som brala niektore z tej starsej kolekcie

    OdpovedaťOdstrániť