pondelok 9. januára 2012

I O TOM, I O HENTOM

Takže hneď najskôr, troška opozdene, by som Vám všetkým návštevníkom môjho blogu chcel zaželať všetko dobré v Novom roku, nech je pre Vás tento rok krásny, plný zdravia (lebo je fakt to najdôležitejšie), plný šťastia, lásky a nech si v ňom každý nájde to čo si najviac praje, nech je to Váš rok! ;) A zároveň by som sa chcel poďakovať svojím verným čitateľom za priazeň. Pripíjam na Vás! :)


Cez sviatky som nemal moc voľného času a ešte sa k tomu pridala i infekcia prsta, takže sa mi nepodarilo pripraviť kolekciu, ktorú som chcel (takže neskôr sa môžete tešiť na saténové prekvapko), dlhšie som tu nedal ani príspevok, takže teraz to doženiem a prinášam pár infošiek.

Keď som náhodou uzrel kolekciu topánok od DG na jar/leto 2012 mal som chuť kupovať letenku k moru a oslavovať, že je leto. Tá záplava farieb, látok, vzorov!!! Kúsok hippies, kúsok cigánskej kultúry, kúsok luxusných vzorov., no úplna fantázia - máte pocit, že leto je už za dverami! Sú plné zábavy, hravosti - myslím, že sa im fakt vydarili tieto šatkové platformičky.










Ďalšie kúsky z letnej kolekcie.


Obúvanie modelky v zákulisí.

A zas naopak bol som sklamaný pri pohľade na nohy modeliek z prehliadky LV :( neprídu mi vôbec pekné tieto lodičky. Tie remienky, ... no celkovo mi celé vadia. Vám sa páčia?





 Jedine tieto (dolné) sú pekné - toď môj názor.



No ak by som mal udeliť cenu  za najzaujímavejšie topánky nasledujúceho roka, víťazom by sa stal dom Balenciaga. Že WOUW!!! Zaujímavé strihy a prevedenie zvieracích vzorov, nie len opätky, ale celkové podanie topánok je viac než intersantné.







Za topánky dňa by som pokojne a s kludným svedomím zvolil topánočky od Charlotte Olympia. Modré kotníčky so zlatými a striebornými nášivkami sú prekrásne! 


A ešte tu mám jednú pozvánku na zaujímavú akciu pre začínajúcich módnych stylistov "I WANNA BE WARDROBE STYLIST" s lektormi Lukášom Dvořákom a Dušanom Bebčákom, viac o info tu na linku  http://wannabestylist.cz/ . Takže klikajte a hláste sa! :)





5 komentárov:

  1. DG tak to je teda nádhera! fakt super hned by som zopár brala do môjho šatníka :) pls LV tak tie prvé to je fakt hruza! jediné čo sa mi na to páči sú tie kovové špičky vpredu ale hodili by sa mi k uplne inej topánke, no čo už .....a topánočky od B majú super strihy a zaujímavé podpatky :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie Balenciaga su neuveritelne! A ano, LV trocha sklamal. Nikdy som nebola velkou priatelkou tychto "nasuchovaciek" na opätku... ten posledny model ale, ako si uz pisal, je velmi podareny. Mne sa velmi paci ta kovova spicka. Co si myslis o tych Nowhere topankach? Su podobne...

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj tebe šťastný nový rok :))
    DG - krásne prekombinované, úplne leto! niektoré skvostné :)
    LV - tie remienky tiež nie, ale tie strašne ostré špičky, to už vôbec..
    Balenciaga mi vačšinou príde nenositeľná...ale tie od Charllote ma dostali, úplny skvost!!! :)
    http://arainbowswan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marcelka presne, najviac i mňa zaujala tá kovová špička... no a NOWHERE SHOES, nie sú zlé, ale skôr by som bral tie kotníkové ako tie lodičky, tie sa mi až ak neľúbia. No tie čižmičky sú jak vyšité do mesta k úplne obtiahnutým nohaviciam;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa pacia len tie posledne, ostatne nic moc... Ale co maju s nohami tie LV modelky?? :/

    OdpovedaťOdstrániť