streda 22. augusta 2012

KRYŠTÁL

   Pred pár dňami ma požiadal jeden môj kamarát, že či by som mu nenavrhol topánočky pre jeho dobrú kamarátku na stužkovú, že si vybrala jedny šaty z internetového obchodu a by ju chcel potešiť aj návrhom topánočiek (i keď len na papieri). Súhlasil som a tak mi poslal obrázok šiat. Tmavo červené šaty pozostávajúce z dvoch dielov - z krátkych jednoduchých a dlhých na jedno plece s vysokým rozparkom, ktoré spája dokopy aplikácia. 


Model šiat objednaný zo stránky www.satyonline.sk

   Šaty zadané a aké topánky k nim? Tak som sadol za stôl a vznikol model, ktorý by mal ladiť s aplikáciou na šatách. Kryštáliky  rovnaké na aplikácií by sa zhodovali s kryštálmi na vysokej a skosenej platforme topánok. Látka na topánočkách by bola nariasená a bol by to zamat a jeho odtieň, by sa zhodoval s odtieňom na šatách.


Model KRYSTA

Dúfam, že návrh topánočiek Kristínu poteší. Ktovie aké si nakoniec zvolí? Aké ste mali vy topánky na stužkovej a aké by ste si vedeli predstaviť? Pekný deň. ;)


  

4 komentáre:

  1. Krasa, len si neviem predstavit chodit na tom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. stužková..no to je niečo čo v týchto mesiacoch ešte len budem riešiť, som zvedavá aj na topánky, nad tými som sa ešte vôbec nezamýšlala :D ale takéto by boli super rozhodne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj, máš veľmi pekný blog. chcela by som ti predstaviť svoj blog vrámci jeho predstavovania hlavne na slovenskej scéne. nechcem followerov, ktorý sa na môj blog už nevráti ale takých, ktorých naozaj zaujme- tak by som bola veľmi rada, keby si si ho pozrela. ja sa na ten tvoj určite vrátim

    www.coco-mocco.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť