nedeľa 12. augusta 2012

PRADUJME SA!

   Ešte je tu leto, ale už niekoľko mesiacov poznáme trendy na tohtoročnú jeseň a zimu. Z tých všetkých topánočiek na nadchádzajúcu sezónu ma zaujalo strašne veľa. A ako každú sezónu i túto si mnohých, včetne mňa, podmanili doplnky PRADA. Síce v minulo sezónnej kolekcii sa mi až tak jej topánočky nepáčili, ale pre tentokrát dávam palec hore a veľké like! ;) Preto sa v tomto príspevok trošku povenujem kolekcii na jeseň/zima 2012.



PRADA a jej nová kampaň na sezónu jeseň/zima 2012. 





   PRADA v Miláne na svojej prehliadke priniesla kolekciu hravých topánok. "Pyžamové" vzory sa preniesli z leta i na zimu a nie len ako potisky na oblečení. Geometrické rady vzorov a tiež kvetiniek doslova posiala lodičky. Vyzerajú milo a dodávajú akúsi hravosť na mohútnych topánkach. Je tu akási symbióza medzi infantilnou detskosťou a osobnosťou silnej ženy. Istú eleganciu dodáva celkovému charakteru topánkam aj výzdoba z kamienkov. Z farieb sa stretávame s čiernou, bielou, ako aj červenou, tiež horčicovou, fialovou, hnedou a sivou. Použila platformy a širšie opätky spolu so zaoblenou špičkou. Často sa stretávame s Mary Jane - prekrížené remienky, či paralelné remienky alebo len single remienky sa nachádzajú takmer na všetkých lodičkách.  No a celkový ten vzhľad sa až dokonale hodí k nohaviciam.



Vzory sa vyskytli nie len na oblečení, ale aj na topánočkách.


Tie kvetinky sú tak rozkošné! :) Musia vám vyčariť úsmev na perách.


Tá vypuklá podrážka v súhre so zaokrúhlenou špičkou ma dosť zaujala.


Kombinácia žltej, čiernej a bielej - moc sa mi to ľúbi. 



Vyzdobené kamienkami a korálkami pôsobia veľmi elegantne a ich umiestnenie na správnom dávajú jednoduchým topánkam neobyčajný vzhľad.


Tie vzory sú proste na zožratie.



Ďalšie dva modely, ktoré sa mi zapáčili. Páčia sa i vám? Ktoré modely vy považujete za naj? A čo celá kolekcia - zaujala vás? 


2 komentáre:

  1. tie boty sú na zabite :) ale veľmi podarené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa nahodou ta autickova kolekcia velmi pacila :) Asi viac ako toto

    OdpovedaťOdstrániť